”Jag hinner inte ens duscha”

”Sex and the City” - stjärnan om sitt nya stressiga liv – som mamma

1 av 2 | Foto: Getty Images
MAMMA Sarah Jessica Parker, 37, med sonen James, 7 månader.
RELATIONER

Dygnets timmar räcker inte till för Sarah Jessica Parker, 37, känd som Carrie i ”Sex and the City”. För sju månader sedan fick hon sonen James. Nu berättar hon om livet som stjärna och mamma.

Även om Sarah Jessica stortrivs med att vara mamma till sonen James erkänner skådespelerskan att hon har svårt att hinna med allt.

- Jag får helt enkelt inte tiden att räcka till. Dagen går, och jag hinner inte ens med att duscha, säger hon till sajten IMDb.com

Underbar börda

- Jag har ett barn, och hans behov är kort och gott viktigare än mina egna. Men det är en fantastisk börda att bära – jag älskar det, säger Sarah Jessica som just nu spelar in den sista säsongen av den prisbelönta serien.

Liksom sin rollkaraktär är Sara Jessica Parker känd för sin stilkänsla och modetidningarna har skrivit spaltmeter om hur snabbt hon blev smal igen efter graviditeten. Skådespelerskan själv säger dock att hon inte riktigt lyckats återfå sin gamla figur.

– Det finns fortfarande kläder som jag inte kan ha, säger hon.

Vill inte sätta press på andra mammor

Egentligen tycker hon inte om att tala om sin kropp.

– Jag vill helst inte prata om det ämnet. Jag fick tillbaka min figur snabbt för att jag var tvungen! Klockan tickade och jag gjorde det bästa jag kunde. Jag har tur eftersom jag har råd att betala en barnvakt medan jag själv går till min privata tränare, förklarar Sarah Jessica och tillägger att hon inte vill sätta någon press på andra nyblivna mödrar.

– Vissa saker är realistiska, andra inte, säger hon.

Sarah Jessica Parker är lyckligt gift med James pappa, skådespelaren Matthew Broderick, 41.

Jenny Lindblom