Glöm mr Big, Carrie!

Nu är det bara småkillar som gäller för ”Sex and the City”-stjärnan

1 av 4 | Foto: scanpix
Sarah Jessica Parker som Carrie under inspelningen av ”Sex änd the City”. I famnen har hon lille Brady, vänninan Mirandas son.
RELATIONER

Nu är det inte längre bara besvärliga dejtar och Manolo Blhanik-skor som Carrie i ”Sex and the City” måste hålla reda på. När nya avsnitt av tv-serien spelades in nyligen sågs hon, balanserande på stilettklackar, försöka tala i mobiltelefon samtidigt som hon höll ett litet skrikande barn i famnen.

Mamma bakom kameran

Sarah Jessica Parker, som spelar Carrie berättade nyligen in en intervju i Elle att hon inte alls är lika modegalen som sin rollkaraktär:

– Jag har ett par mjukisbyxor som jag haft i åratal, och en sliten t-shirt, som inte ens den finaste haute couture-dräkt skulle kunna tävla med, säger stjärnan.

Sedan ett år tillbaka är Sarah själv mamma till sonen James, som hon har tillsammans med skådespelaren Matthew Broderick. Och även om hennes rollfigur verkar klara av att vara både chic och barnvänlig på samma gång, är det långt ifrån hur det är i verkligheten, berättar Sarah.

– Jag får inte helt enkelt inte tiden att räcka till. Dagen går, och jag hinner inte ens duscha, säger hon i en intervju på sajten IMDb.com.

Men att vara mamma är ändå det bästa som har hänt henne, tillägger hon.

– Även om det kan vara jobbigt ibland är det en fantastisk börda att bära – jag älskar det.

Jenny Lindblom