”Chris blir en underbar pappa”

Gwyneth om graviditeten, pojkvännen och bröllopsryktena

1 av 2 | Foto: ap
”Inget kan förbereda en på hur det känns” Gwyneth Paltrow förväntansfull inför att bli mamma för första gången.
RELATIONER

För några veckor sedan blev det känt att Gwyneth Paltrow väntar barn med pojkvännen Chris Martin, sångare i Coldplay.

Nu talar skådespelerskan ut om graviditeten och det hemliga giftermålet.

- Jag tror inte att det finns något som kan förbereda en på hur det känns när man får reda på att man är gravid, sa Gwyneth enligt Ananova.com.

Den oscarsbelönade amerikanska skådespelerskan bor i London sedan flera år tillbaka. Det senaste året har hon varit tillsammans med Chris Martin, sångare i bandet Coldplay. Paret har försökt hålla förhållandet så hemligt som möjligt, men i början av december blev det känt att de väntar barn tillsammans. Och nu berättar Gwyneth öppet om hur det är att vara gravid:

– Chris var med när jag gjorde det första ultraljudet. Vi bara stirrade på skärmen, helt förundrade. Jag har aldrig sett något liknande. Våra vänner är säkert redan uttråkade med allt vårt prat om bebisar.

– Chris är lika förväntansfull som jag. Han är en toppenkille och jag är säker på att han kommer att bli en fantastisk pappa.

Bröllopsrykten

Gwyneth ville varken bekräfta eller förneka ryktena om att paret gift sig i hemlighet, men förklarade att äktenskap är något hon ser mycket allvarligt på.

– Det är klart att det skulle vara roligt att ha en ny ring på fingret att skryta med, och att alla ens vänner säger att man är snygg i bröllopsklänning. Men i slutändan handlar det om ett äktenskap, och man måste vara beredd på att det ska hålla för alltid.

ARTIKELN HANDLAR OM