Nu kommer FILTH-papporna!

De är papporna alla vill ligga med

1 av 2 | Foto: Bulls
Eftertraktad Skådespelaren Jude Law med dottern på armen.
RELATIONER

Efter fenomenet MILF-mammor härom året kommer FILTH-papporna.

Aftonbladets pappabloggare Ronny Olovsson lanserar begreppet Pappor-vi-vill-ligga-med i Sverige.

Först kom MILF-mammorna. För ett par år sedan plockades porrbegreppet Mothers I’d like to fuck upp av kändismödrarna i Hollywood. MILF användes i filmen American Pie och trycktes på t-shirts världen över. Mängder av 30-nånting-mammor strävade efter att vara en av de eftertraktade mödrarna.

Nu är det pappornas tur. Begreppet FILTH, i betydelsen Fathers I’d like to hump, Sverigelanseras i Aftonbladets Ronny Olovssons pappablogg.

Vad är en FILTH?

- Ah, det är engelska. En förkortning som är ett svar på MILF som Britney Spears, Pamela Anderson och andra hade tryckt på sina t-shirts. FILTH är det manliga svaret, i jämlikhetens namn, alltså: Fathers I’d like to hump! säger Ronny Olovsson.

Bland kändispapporna finns många heta FILTH. Tänk Jude Law och David Beckham vilkas dragningskraft knappast minskat med antalet barn.

Blir killar mer attraktiva sedan de fått barn?

- Tilde De Paula sa det till mig i alla fall. En kille som gullar med sitt barn och visar sina mjukare sidor blir attraktiv för kvinnor. Jag kan bara hoppas att hon har rätt. Det vore kul och känna sig het som en kastrull i lekparken, säger Ronny Olovsson.

Filth kan ju betyda snusk också?

– Jaså? Jo, men snusk är inte alls så dåligt. Snuskbristen bland nyblivna föräldrar är nog ett större problem. Jag får väl ge FILTH ett ansikte då, om jag kvalar in.

Läs Ronnys blogg

Tidigare artiklar

Karin Lindblom