Så lever världens kändaste barn

Pitts och Jolies bebis blev superstjärna redan från födseln

Foto: AFTONBLADET BILD
Angelina Jolie och Brad Pitt åker rickshawtaxi i Pune, sydöst om Bombay med sonen Maddox.
RELATIONER

Hon är världens mest ”yummy mummy”, han den ”dishyaste daden”. Tillsammans är Brad Pitt och Angelina Jolie ”världens hetaste par”, för att citera tidningen Sun. När bomben släpptes i vintras att Hollywoodparet väntade sitt första biologiska barn blev den växande magen snabbt ”världens kändaste bebi”.

Åtta veckor gammal blev Shiloh den första bebis någonsin som ärats med en vaxdocka på Madame Tussaud’s. Inte illa för någon som äter, sover och sliter blöjor som enda merit.

10 miljoner dollar

Brangelina har som ambition att rädda världen. De har börjat i sin egen kammare och är adoptivföräldrar till Shilohs två äldre syskon Maddox, från Kambodja och Zahara, vars etiopiska mamma dött i aids.

I väntan på den nya bebisen flydde familjen från de hysteriska mediedreven till Namibia, där Shiloh föddes den 27 maj. För att ytterligare slå hål på paparazzibegäret valde Brad och Angelina att själva sälja de första bilderna av Shiloh. De klubbades för 10 miljoner dollar – de dyraste kändisbilderna genom tiderna.

Vinsten donerades till välgörenhet. Förstås.

Shiloh är redan en modeikon. T-shirten hon bar vid sin första fotografering skapade shoppinghysteri över hela USA. Den lilla tröjan med texten ”The Pots & Pans Band” stavat över ett par ängelvingar på magen sålde slut på ett par timmar.

Trendsättande

Annars är det brorsan Maddox, utsedd till det absolut sötaste kändisbarnet, som sätter stilen. Kläderna han druttar runt i beskrivs ofta som trendsättande för barnmodet. Och så var det den kaxiga mohawken. ”Han hade det här galna håret som bara ville stå rakt upp. Jag var tvungen att hitta på något med det...” har Jolie förklarat. Så hon kletade i lite gelé och lät det stå på ända. Snart bar varannan unge en glödhet Maddoxmohawk.

Familjen Jolie-Pitt arbetar fortfarande ihop mer bacon än de ger bort i välgörenhet. Det ryktas att de kommer att lämna sitt hem i stjärnspäckade Malibu, Kalifornien, för det ännu trendigare Los Feliz. Här har Brad köpt på sig tre gods som han renoverat i ett decennium. Bland annat har han byggt om en balsal till en fullt kittad lekarena. ”Tanken är att det ska vara ett paradis för ungarna där de kan härja helt fritt”, avslöjar en källa i tidningen Us.

Prioriterar familjen

Zahara och Maddox adopterades rakt in i Angelinas hektiska kändisliv med nannys som livlina, men med Shiloh har Oscarsvinnaren svurit att sätta sina moderliga uppgifter före sin skådespelarkarriär. ”Jag tänker inte skaffa en nanny som gör allt hårt arbete”, har hon deklarerat.

Pappa Brad har inte tryckt på pausknappen, till Jolies förtret, utan spelar in ”Ocean’s 13”. Och Maddox och Zahara får gå på teamets inspelningsdagis.

Maddox spelar fotboll på fritiden, i David Beckham Soccer Academy i Los Angeles. Maddox är en riktig liten fotbollstalang. Därför vill Brangelina nu att sonen ska tränas av Beckham själv. ”Brad har frågat om det finns någon chans att David ger hans son en privatlektion”, säger en källa i den brittiska tidningen Sun.

Skandalernas moder - men fantastisk med lilla Grace

Kate Moss, världens främsta supermodell syns ofta med sin dotter i famnen.

Foto: AFTONBLADET BILD
Kate Moss med Lila Grace, 4.

Johnny Depp och Vanessa Paradis lever ett stilla liv i Frankrike

Johnny Depp har flytt glammiga Hollywood för att leva puttrande familjeliv i södra Frankrike.

Johnny Depp och vanessa Paradis tillsammans med barnan Jack, 4 och Lily-Rose, 7 år.

Andra kändisar med småbarn:

Ulrika Lundberg

ARTIKELN HANDLAR OM