Svenska Anna blir fru Anka

Tillsammans sedan fyra år med Paul Anka

Foto: P-O Sännås
på sverigebesök På lördag gifter de sig. Skönhetsmissen Anna Åberg, 37,och sångaren Paul Anka, 67. Paret planerar att köpa hus i Sverige.
RELATIONER

En skönhetstävling tog Bjuvtjejen Anna Åberg, 37, till Hollywood för 14 år sedan.

På lördag gifter hon sig med artisten Paul Anka, 67.

– Jag visste med en gång att han var rätt. Känslan var enorm.

Det var när Anna Åberg jobbade som personlig tränare åt stjärnor som Diana Ross och amerikanska toppolitiker som hon träffade Paul Anka – mannen som blev känd redan som 16-åring med låten ”Diana” och som sedan skrev texten till Frank Sinatras klassiska ”My way”.

– Vi kommer från två olika världar. Han hade levt halva sitt liv innan jag var född. Men det är som om vi alltid har känt varandra, säger den forna Miss Hawaiian Tropic och skrattar.

Nu bor de tillsammans med sonen Ethan, 2,5 år, och Annas dotter Elli, 6, i en lyxvilla i Lake Sherwood utanför Los Angeles.

Lever kändisliv

Här frotterar de sig med kändisar som Tom Cruise och Lionel Richie.

– Halva huset är täckt av Pauls guldskivor och priser, berättar Anna.

Och efter fyra år tillsammans är det nu dags för bröllopsklockorna att ringa. På lördag gifter sig paret på italienska ön Sardinien.

Ut på turné

Bara några dagar senare åker hela familjen med på Paul Ankas Europaturné innan det är dags för det årliga Sverigebesöket.

– Vi gillar att bo på Grand Hotel i Stockholm. Men vi planerar faktiskt att köpa ett eget ställe i Sverige.

FAKTA

Anna Åberg – skönhetsmiss, författare och skådis  

Anna Åberg åkte till USA 1994 efter att hon vunnit Miss Hawaiian Tropic och kommit på andraplats i Fröken Sverige-tävlingen.

Hon har också ett förflutet som skådespelare. I filmen ”Dum & dummare” spelar hon den svenska bikinitjejen med replikerna ”Hej allihopa” och ”Hej då”.

Anna har precis släppt en bok, ”The 30-minute pregnancy workout book”, och arbetar på ytterligare en.

Hanna Axelsson FOTO: P-O Sännås