Skönt för dig i väntans tider

RELATIONER

En bulle i ugnen?

Aftonbladets stylist Sanna Nordström tipsar om krämer och annat som i dubbel bemärkelse kan göra väntans tider lite skönare.

Sanna Nordström.

Grattis till graviditeten! Du har troligen redan börjat tänka på vad du stoppar i dig och du blir pumpad med information om vad som är bra för dig och ditt barn och vad du absolut bör undvika. När det gäller skönhetsprodukter är det precis som med maten, sunt förnuft som gäller.

Ämnen som kan vara bra att undvika i dina skönhetsprodukter är zinkoxid och titanoxid. Läs på förpackningen på din skönhetsprodukt och ta hjälp av personalen i butiken där du köper dina produkter, då de ofta är väldigt kunniga på vad som är bra för just dig. Känner du dig osäker på om du kan färga håret eller inte rådslå med din frisör. Oftast handlar det om att ditt hår förändras under graviditeten och kan därför suga åt sig extra mycket av färgen och missfärgas lättare än innan.

Se nu till att njuta ordentligt och unna dig det lilla extra. Tappa upp ett bad, tänd några ljus och lyssna på din favoritmusik och slappna av. Här kommer mina favorit produkter som jag använder mig av under min graviditet.