Åttling-mamman besatt av Angelina

Sulemans mentala tillstånd ifrågasätts

Foto: Foto: STELLA PICTURES/PLANET PHOTOS
OPERERAD Enligt uppgifter är Nadya Suleman beatt av Angelina Jolie och ska ha genomgått plastikoperationer för att likna filmstjärnan. Nadya Suleman ville i går inte kommentera uppgifterna utan gick i stället under jorden med sina 14 barn. Den officiella förklaringen är att hon hotats till livet.
RELATIONER

LOS ANGELES. Nu ifrågasätts åttabarnsmammans mentala hälsa.

Nadya Suleman uppges försöka kopiera Angelina Jolies liv – från läpparna till barnaskaran.

– Det är inte sant. Jag har inte tänkt på Angelina Jolie sedan jag senast såg en film, säger Suleman, 33.

Likheterna är dock slående.

Från de uppumpade läpparna till näsan och frisyren. Båda mammorna är också 33, frånskilda och har skaffat barn på egen hand.

– Nej, nej, nej, svarar Suleman på frågan om hon har förstorat sina läppar.

Vill inte kommentera

Att döma av äldre fotografier måste de i så fall ha exploderat i storlek när hon väntade de sex sönerna och de två döttrarna.

”När Suleman trädde fram valde hon att låta sig intervjuas av Ann Curry. Tv-kvinnan har alltid varit Jolies val för personliga intervjuer”, skriver Huffington Post.

Suleman ville i går inte kommentera uppgifterna om Joliekopieringen, avslöjandet att hon tidigare vårdats för psykiska besvär och att hon dumpade åttlingarnas spermadonator när hon blev gravid.

Hot på telefon

I stället gick hon och hennes 14 barn under jorden – officiellt för att hon hotats till livet.

– Hoten har kommit på telefon och i mejl. Hon anklagas för att utnyttja det sociala systemet, säger hennes talesperson Michael Furtney till nyhetsbyrån Reuters.