Barn – produkt helt utan brister

Fotbollsfrun Malin Wollin om barnindustrin

RELATIONER

Jag är så trött på att barn har blivit en SKA HA-pryl. Du vill ha klänningen i fönstret men egentligen har du inte råd och när ska du använda en sån klänning egentligen. Men skit i det. Du vill ha klänningen, det är din rätt att få den klänningen, det är väl inte 1800-talet heller?

Du har väl rätt att få en klänning om hela din kropp säger till dig att du skulle vara så bra på att bära den här klänningen. Vad ska stoppa dig? Moraltrams? Kristdemokraterna? Sunt förnuft? Bah.

Sådant är barnliv och föräldraskapet idag. Eller inte i dag, men kanske en morgondag inte för långt bort.

Kanske vaknar vi en dag och plockar ut ungen ur kylen. Aldrig mer behöver vi knulla, hu vilket kladd när man bara kan föra upp ett sugrör i snippan och få det gjort på lunchen.

Ursäkta ovårdat språk men jag vill bli skogsmulla och sätta mig i en militant pinnkoja med m osstampong och hampa-te och aldrig mer träffa en modern männi­ska när jag hör om barnhandeln i USA.

Hyra en livmoder? Hyra en livmoder. Varför kan jag inte få hyra ett rövhål, jag tycker det är så jobbigt att skita, jag kräver att någon som inte har lika mycket pengar som jag ska bajsa åt mig. Det är min rätt.

Och vem behöver en karl alls? Vad är poängen med en pappa? Gud så bakåtsträvande att låta en sådan stå i vägen för just din rätt att bli mamma. Och varför ska du behöva stå ut med att få en flicka till när du vill ha en av varje?

Vad du gör, gör det med ett rör.

När man skriver en krönika om ett fenomen som inte är naturligt höjs genast gapiga röster om att JAHA, är det inte bra med sånt som är onaturligt? Då kanske vi ska förbjuda kondomer och penicillin och tycker jag kanske att provrörsbefruktning ska förbjudas helt och hållet? Nej, jag tycker inte det. Jag tycker provrörsbefruktning är det bästa sedan kondom och skivat bröd, men vi är människor, inte djur.

Vi har högt utvecklade hjärnor och vi måste sätta foten i dörren till det som en gång var innan dörren slår igen och vi inte kan gå tillbaka. Innan vi utrotar oss själva med barn som ägodelar, statussymboler, framställda utan män, utan ligg, utan kärlek. Produkter helt utan mänskliga fel och brister. Det kön vi vill ha, den look vi vill ha, de talanger vi vill ha. Födda av någon annan, framställda för att tillfredsställa våra behov. Härliga framtid.

FAKTA

Veckans Wow!

Michelle Childers körde runt i sin bil och PANG så flyger en halv gran in genom rutan och spetsar henne i halsen. Det låter ju verkligen jätteont och jättefarligt men jag kan ändå inte låta bli att undra om jag föredrar en gran i truten framför två barn som slåss över huvudet på en skrikande bebis i baksätet.

Veckans Wärsta!

Mona Sahlin tycker att hon är jättesmart när hon åker till Bindefelds 50-årsfest på Mallorca och betalar allt själv. Nu kan väl ingen säga någonting, nu har jag gjort allt rätt, tänker Mona Sahlin och skjuter sig själv i foten. Om valet 2010 ska bli en rödgrön fest så måste du bete dig som folk.

ARTIKELN HANDLAR OM