Shiloh, 2, slår Brad i franska

”Barnen är bättre än jag”

1 av 2 | Foto: Stella Pictures
Språkbegåvning Brad Pitt och Angelina Jolie gör vad de kan för att barnen ska lära sig franska. Nu har det hyrt in lärare från Nice för att undervisa barnen. Shiloh, 2, lär vara riktigt vass på språket.
RELATIONER

London. Parlez vous français?

Lilla Shiloh är ett ess på franska – enligt pappa Brad Pitt, 44.

– Bättre än jag, säger han.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, 2, satt tryggt på Brad Pitts arm i går när de var ute och shoppade till den utökande familjen. Adoptivbarnen Maddox, 6, Sahara, 3, och Pax, 4, fick stanna hemma.

Shoppade flickkläder

Angelina Jolie, 32, väntar tvillingar i augusti och det verkar som att syskonen får två småsystrar. Paret fyllde shoppingpåsarna med flickkläder, rapporterar Splash News.

Föder i augusti

Allt är förberett in i minsta detalj. Angelina Jolie och Brad Pitt har flyttat till södra Frankrike med sina fyra barn inför nedkomsten i augusti.

Och de har hyrt in en helikopter som flyger dem till ett lyx-BB i Monaco när det är dags. De kommer inte känna sig vilse på nya hemorten. Lärare från Nice har hyrts in för privata språklektioner.

Mormor var fransyska

– Jag börjar lära mig franska – men barnen gör det också och är bättre än jag, säger Brad Pitt i Sunday Mirror.

Angelina Jolies mamma var fransyska och hon vill att barnen ska prata samma språk.

– Franska har alltid varit ett andraspråk i vårt hem. Och att vara här är bra för deras språkkunskaper, säger hon på filmfestivalen i Cannes.