Ronaldo betalade miljoner för barnet

Uppges ha köpt mammans tystnad

RELATIONER

LONDON. Mitt under VM kom chockbeskedet.

På Facebook och Twitter berättade Ronaldo att han blivit pappa.

Stjärnan uppges ha betalt 120 miljoner kronor för moderns tystnad.

Foto: AP

Inte så konstigt att Cristiano Ronaldo, 25, gjorde sämre i från sig än väntat under Portugals matcher i Sydafrika. I helgen, efter att laget åkt ur VM, tillkännagav Real Madrid-spelaren på både Twitter och Facebook att han blivit pappa.

”Det är med stor glädje jag kan meddela att jag nyligen blivit pappa till en pojke. Jag har kommit överens med barnets mamma, som föredrar att vara anonym, att jag ska ha ensam vårdnad om min son”, stod det att läsa på både portugisiska och engelska.

Spekulationer

Enligt Sun har stjärnan betalat motsvarande 120 miljoner kronor för moderns tystnad.

– Han betalade nästan en årslön men det är mer än värt det. Han sa att det var den dyraste dagen i sitt liv, men åtminstone har han nu ensam vårdnad, säger en källa till tidningen.

Summan ska ha betalts till den okända modern i måndags.

”En partytjej”

Spekulationerna är många. En källa hävdar till Sun att hon är en partytjej, som Ronaldo haft en tillfällig förbindelse med men inte någon han kan tänka sig en relation med.

Enligt den portugisiska dagstidningen Diario de Noticias har pojken fötts av en surrogatmamma eftersom stjärnan inte vill dela sin förmögenhet med barnets mor.

Fotbollsspelarens syster Katia Aveiro har berättat att pojken föddes 17 juni och vägde 4 300 gram. Barnet är nu hos Ronaldos mamma Dolores i Vilamoura i Portugal, men pappa Ronaldo har åkt vidare till New York för att umgås med nya flickvännen, Irina Shayk, 24.

FAKTA

Cristiano Ronaldos skräll på Facebook

”Det är med stor glädje som jag kan meddela att jag nyligen blivit pappa till en pojke. Jag har kommit överens med barnets mamma, som föredrar att vara anonym, att jag kommer ha ensam vårdnad om min son.

Ingen vidare information kommer att ges i det här ärendet och jag ber alla att fullständigt respektera min rätt till privatliv (och mitt barns), åtminstone när det gäller så privata frågor som den här.”

1 av 3

Gick det till så här? Så gjorde 3 andra pappor

Den tillfälliga romansen – som Jude Law

Under en USA-vistelse 2008 hade filmstjärnan en tillfällig romans med okända modellen Samantha Burke. I juli 2009 gick hon ut med att Law skulle bli pappa och 22 september 2009 föddes lilla Sophia.

Hemliga flickvännen – som Michael Jackson

Tio dagar efter att Jackson bekräftat att Debbie Row väntade hans barn gifte sig paret. Tre månader senare, i februari 1997 föddes Prince Michael Jr.

Surrogatmamman – som Ricky Martin

Latinostjärnan ville först inte berätta vem som fött tvillingpojkarna Matteo och Valentino 2008, men avslöjade senare både att han anställt en surrogatmamma och att han är homosexuell.

6 möjliga mammor

Paris Hilton, 29

Paret sågs kyssas på nattklubben My House i Hollywood i juni 2009 och åkte senare hem till hennes systers hus.

Gabriela Entinger, 28

Gyminstruktör från Brasilien som ska ha träffat Ronaldo på en nattklubb i Portugal.

Tina Powers, 25

Modell som träffade Ronaldo på LA-nattklubben The Villa i slutet av 2008. Skröt om att de var på ett hotellrum där de ”kysstes och gosade”.

Niki Ghazian, 25

Ronaldo ska ha bjudit in glamourmodellen till sin hotellsvit i Los Angeles efter att hon tilltalat honom på spanska.

Nereida Gallardo, 27

Spansk modell som 2008 hade en romans med Ronaldo, men fick korgen via sms efter att hon tatuerat in hans initialer på sin handled.

Olivia Saunders, 19

Jobbade extra på en nattklubb i Manchester i februari förra året och ska ha bombarderats med flertalet sms tills hon gick med på att träffa fotbollsproffset.