Marcus Birro pappa igen

Hallå där... Marcus Birro och sambon Jonna Vanhatalo som fick en dotter i morse

1 av 2 | Foto: Karin Törnblom
Marcus Birro med sambo Jonna Vanhatalo och sonen Milo.
RELATIONER

Grattis, hur känns det?

– Tack, det känns helt overkligt. Jag trodde att jag skulle vara man nog att kunna hantera mina himlastormande känslor men det här är ju helt fantastiskt. Vårt första barn Milo var ju genom provrörsbefruktning så vi har ju trott att vi inte kan bli gravida själva, så det här känns helt overkligt.

När föddes er lilla flicka?

– Hon föddes 8.26 i morse. Allt har gått väldigt bra men vi har inte hunnit få veta vikt eller längd än.

Hur gick förlossningen till?

– Det var ett planerat kejsarsnitt och jag fick klippa navelsträngen. Det var en sån fin symbolhandling och jag gjorde det med ett darrigt tvåhandsgrepp.

Vad ska hon heta?

– Det är inte helt bestämt än. Men Jonna har funderat lite på Mimmi och när hon är inne på något brukar det oftast bli så. Jag har lyckats förhandla till mig att få bestämma mellannamnet och det är jag väldigt glad för. Det blir Severina efter The Missions gamla kärlekslåt.

Vad händer nu?

– Jag har precis gått ner för att köpa lite vatten och ska skynda mig upp tillbaka till Jonna igen. Sen kommer vårt andra barn Milo upp och hälsar på. Förra gången stannade vi i sex dagar, men nu vet vi inte hur länge vi stannar.

Du avslöjade nyheten i en Twitteruppdatering, vad säger din sambo om ditt flitiga twittrande?

– Vi gör alla uppdateringar tillsammans för att folk ska få veta så fort som möjligt. Då får familj och vänner och alla som bryr sig om oss veta, och sen kan vi stänga av telefonen med samtal och sms och koppla bort allt annat och bara var tillsammans här nu.