Gå med i Plus - ljudbok på köpet

Exklusivt erbjudande till nya prenumeranter

BOKRECENSIONER

Plus är Aftonbladets merläsningstjänst.

Bokstavligt talat.

Just nu bjuder vi alla nya Plusprenumeranter en exklusiv ljudbok.

Mons Kallentofts succédeckare "Midvinterblod" är den första delen i trilogin om kriminalinspektören Malin Fors vid Linköpingspolisen. Det hela börjar med att en död man som hittas hängd, svårt sargad, i ett träd mitt ute på Östgötaslätten.

Just nu bjuder vi alla nya Plusprenumeranter på möjligheten att ladda ner boken som ljudboksfil.

– Med tanke på det stora intresset för nedladdningsbara tjänster och suget efter nya ljudböcker känns det kul att kunna komma med ett så här exklusivt erbjudande, säger Sara Olofsdotter.

Ljudboken laddar man ner från Aftonbladeets ljudboksajt som en mp3-fil. Filen kan man därefter enkelt flytta från sin dator till mp3-spelaren eller mobiltelefonen så man lätt kan ta med sig boken och lyssna på den när man vill.

Fler titlar

På Aftonbladets ljudbokssajt kan alla Plusprenumeranter även ladda ner andra kvalitetsböcker till hårt pressade priser, från 49 kronor.

Det handlar om storsäljande succéböcker. Eller vad sägs om Henning Mankells "Kinesen", Åsa Linderborgs kritikerrosade "Mig äger ingen", eller Agneta Sjödins "En kvinnas resa".

– Vi har förhandlat stenhårt för att kunna erbjuda så förmånliga priser som möjligt till våra medlemmar, säger Sara Olofsdotter.

Aftonbladet Plus