Annons

Hon löste det omöjliga livspusslet

Genom Yepstr kan du komma i kontakt med ambitiösa ungdomar som vill ha extrajobb.

Flytten till Stockholm blev starten på ett omöjligt livspussel för Heidi Rundt och hennes familj.

Men via en app har de hittat lösningen.

– Vi är helt beroende av Yepstr, säger hon.

Sverige är ett av världens bästa länder när det kommer till jämställdhet och möjligheten att ge barn en bra uppväxt. Men att få ihop familjelivet när man är två heltidsarbetande föräldrar kan fortfarande vara knepigt.

Det blev Heidi Rundt medveten om när hon tillsammans med sin make och deras treåriga dotter flyttade från Singapore till Stockholm.

– Där vi bodde tidigare fanns en helt annan möjlighet att ta hjälp. När vi flyttade hit upplevde vi att det var ganska tufft när man är två vuxna som arbetar heltid, och både jag och min man reser en del i tjänsten. Det var jättesvårt att få vardagen att gå ihop.

Pålitliga ungdomar

En kollega rekommenderade Yepstr som är en app som för samman ambitiösa ungdomar med människor i behov av avlastning och hjälp i vardagen. Sysslorna som ungdomarna utför kan exempelvis vara barnpassning, trädgårdsarbete eller läxhjälp.

Det första Heidi Rundt annonserade efter var en hundvakt.

– Men ganska snabbt insåg vi att vi kunde få hjälp av en pålitlig ungdom som kan hämta vår dotter på förskolan.

EXTERN LÄNK:

Ta hjälp av ungdomar i ditt närområde – ladda ner Yepstr och skapa din annons

"Känns väldigt tryggt"

Via appen kom familjen i kontakt med en barnvakt som nu hämtar på förskolan någon dag i veckan.

– Nu får vi hjälp att få livspusslet att gå ihop och vår dotter har en barnvakt som hon tycker jättemycket om. Och vi kan dessutom hjälpa en ungdom att skaffa sig arbetslivserfarenhet och tjäna egen lön, säger Heidi Rundt.

Alla användare av Yepstr är verifierade och man annonserar alltid i sitt närområde. En av fördelarna med att ta hjälp av lokala ungdomar är att de känner området bra.

– Det känns väldigt tryggt att vår barnvakt känner området och vet var de bästa lekparkerna finns, var man kan gå efter förskolan, eller var man kan rasta hunden, säger Heidi Rundt.

Hon kommer att fortsätta använda Yepstr.

– Det är jättelätt att använda appen och alla betalningar dras efter antal arbetade timmar. Dessutom är det skönt och tryggt att veta att det ingår en försäkring.

EXTERN LÄNK:

Kom igång direkt – ladda och hitta barnpassning från 90 kronor i timmen

Annons: Detta är ett annonsinnehåll från vår partner. Texten är alltså ej skriven av Aftonbladets redaktion.

Publisert:

Följ ämnen i artikeln