Quiltade jackor och kappor på REA

Uppdaterad 2023-01-04 | Publicerad 2022-09-01

Artikeln innehåller annonslänkar

Satsa på en trendig quiltad jacka i vinter!

Vi listar varma jackor och kappor med vaddering – till nedsatt pris.

De quiltade ytterplaggen har blivit allt mer populära de senare åren.
Satsa på en jacka i naturnära toner, svart, eller varför inte ta ut svängarna med en färgglad kappa? Här listar vi olika alternativ av jackor och kappor i olika prisklasser. Scrolla ner för att hitta din favorit!

Brun quiltad

Brun quiltad kappa från RockAndBlue i halvlång modell. Figurnära passform med avtagbar huva och dragsko. Dragkedja och tryckknappar framtill. Läs mer och köp den här till 40% rabatt (annons från Nelly).

Mönstrad jacka

Kort jacka med huva med det blommiga Pioni-mönstret från Marimekko. Jackan är i en trendig och skön oversizemodell och har både dragkedja och tryckknappar framtill samt dragsko på huvan. Finns även i en gulorange variant. Läs mer och köp den här till 40% rabatt (annons från Åhléns).

Svart quiltad kappa

Lång svart kappa från Pieces i rak modell med ett tillhörande avtagbart knytskärp för att markera midjan, jackan stängs med tryckknappar och så finns det slitsar i sidorna. Läs mer och köp här till 40% rabatt (annons från Bubbleroom).

Kappa i ecru

Quiltad lång kappa i fräsch ecru nyans. Kappan som kommer från Ellos Collection har dragkedja, stora fickor och bred krage. Finns även i svart. Just nu på halva priset, läs mer och köp här (annons från Ellos).

Vit quiltad jacka

Lätt vadderad jacka från Stockhlm studio med tryckknappar framtill och fickor i sidan. Läs mer och köp här till halva priset (annons från Mq Marqet).

Lång quiltad kappa

Lyxig kappa från Tommy Hilfiger i minimalistisk trenchcoatmodell med stor krage med slag och knytskärp i midjan. Kappan finns även i mörkt marinblått. Läs mer och köp här, just nu till 30% rabatt (annons från Ellos)

Publisert: