Youtube-profilen får stöd efter det grova skämtet

NÖJE

Therese Lindgrens fans rasar mot dödsskämtet

Therese Lindgren ville sluta med sin Youtube-vlogg efter busringningen.

Nu får hon stöd från sina tittare.

– Jag blir så jävla arg, att folk ens kommer på något sådant, skriver en person i kommentarsfältet.

Youtube-profilen Therese Lindgren utsattes förra veckan för en busringning som gått för långt. Hennes mamma blev uppringd av någon som utgav sig för att vara polis och sa att Therese Lindgren hade dött i en bilolycka.

Det grova skämtet skärrade både Therese Lindgren och hennes mamma och i en känslosam video meddelade hon att hon skulle sluta vlogga och inte göra något annat än sponsrat material.

Nu har hon fått ett enormt stöd från hennes tittare som fördömer skojarna.

”Tack psykopater för att ni gör så här mot Therese och hennes mamma. Tack för att du förstör min glädje” skriver en person i kommentarsfältet och fortsätter ”Therese gör mig glad hon gör min dag och hon får mig vilja resa mig ur sängen och göra nåt med mitt liv så tack så jävla mycket för att ni gör så här mot Therese och många andra.”

”Gör det som känns bäst”

Många är oroliga att Therese Lindgren kommer försvinna helt från Youtube men de har förståelse efter omständigheterna.

”Jag blir så jävla arg, att folk ens kommer på något sådant. Det är för mig något helt ofattbart. Jävla idioter. Men jag förstår dig Therese om du väljer att sluta med youtube för ett tag.” skriver en annan person i kommentarsfältet för Youtube-videon.

”Fyfan vad lågt... du är stark, gör det som känns bäst. Alla vi 360 tusen subscribers VET att du gör rätt val” skriver en annan.

Tackar för stödet

Efter alla kommentarer har Therese Lindgren lugnat oroliga fans genom att skriva på Instagram att att hon inte kommer försvinna för gott.

”Bästa ni. Jag kommer inte sluta med Youtube, och jag kommer inte BARA göra sponsrade videos. Men jag kommer chilla med att vara lika privat som jag varit. Det är allt. Tack fina underbara ni som skriver så fina stöttande ord.” skriver Therese Lindgren på Instagram.

ARTIKELN HANDLAR OM

Youtube