Advokat: Kung fu- sekt kan ha dödat ”Kill Bill”-stjärnan

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-06-08

David Carradines familj vägrar tro att stjärnan begått självmord

Efter uppgifter om sexlek och självmord kommer nu nästa teori om David Carradines död.

”Kill bill”-stjärnan kan blivit mördad av en Kung fu-sekt, uppger broderns advokat i CNN.

David Carradine som yrkesmördaren Bill i Quentin Tarantinos ”Kill Bill”-filmer. Den 3 juni hittades skådespelaren död i Bangkok.

Filmstjärnan hittades i ett garderobliknande utrymme på ett hotell i Thailand, naken och hängd i en lina från hotellrummets gardin. Den Thailändska polisen har uppgett att de inte misstänker brott, men heller inte självmord. En teori är att den 72-årige skådespelaren utövade någon form av sexlek som gick snett.

– Marina Anderson, Davids exfru, sa i rätten 2003 att det var ett avvikande sexuellt beteende som kom ivägen för deras äktenskap, uppgav korrespondenten Jerry Penacoli i CNN-showen ”Larry King Live”.

Kung Fu-sekt

Nu kommer en än mer bisarr teori om vad som hände den där dagen då David Carradine uteblev från en middag med sitt filmteam under inspelningen av senaste rullen ”Stretch”.

Att stjärnan kan ha blivit mördad av en Kung fu-sekt efter att ha gått för långt i sina efterforskningar gällande den undre kampsportsvärlden, uppger The Sun och New York Post.

– David var väldigt intresserad av att undersöka och avslöja hemliga sällskap, vad det nu betyder, sa Jerry Penacoli i CNN:s ”Larry King Live”.

– Vad det betyder är att det är kopplat till kampsport och hans intresse för kampsport. Finns det en misstanke om brott så är det första området där man bör titta, sa Mark Geragos, advokat till David Carradines bror Keith.

Familjen tror inte på självmord

Men vad som än hänt David Carradine så är hans familj övertygad om en sak – det var inte självmord.

– Familjen tror inte för ett ögonblick att han var självmordsbenägen, sa Mark Geragos.

David Carradines närstående har nu kontaktat FBI för att få mer hjälp i utredningen.

ANNONS