Hailey Bieber efter hatet: ”Jag vill ha barn men jag är rädd”

Stjärnan öppnar upp om oron

Publicerad 2023-05-18

Hailey Beiber vill gärna ha barn med sin man Justin Bieber.

Men modellen är orolig för hur deras framtida barn skulle bemötas, efter allt hat.

– Jag vill så gärna ha barn men jag är rädd, säger hon till Sunday Times.

Hailey Bieber, 26, modell och fru sedan 2018 till världsartisten Justin Bieber, 29, har i flera omgångar blivit utsatt för hatstormar och hån på sociala medier, ofta av fans till Justin Biebers exflickvän, artisten Selena Gomez, 30.

Senast i våras gick fansen så pass mycket till attack på bland annat Tiktok mot Hailey Bieber att Selena Gomez ut med ett inlägg på Instagram stories där hon uppmanade dem att sluta, och berättade att Hailey Beiber hade hört av sig till henne om att hon hade fått ta emot dödshot.

I en ny intervju med Sunday Times öppnar nu Hailey Bieber upp om sin rädsla inför att skaffa barn, skriver Entertainment Tonight.

Vill ha barn med Justin Bieber inom fem år

I intervjun säger hon att hon har accepterat att ”det inte finns någon chans att vinna någonsin” när det kommer till internets uppfattning om henne.

Även om hon inte nämner Selena Gomez-dramat säger hon att hon är rädd för de hårda och granskande ögonen som hennes framtida barn kan behöva möta.

– Jag vill så gärna ha barn men jag är rädd. Det räcker med att folk säger saker om min man eller mina vänner. Jag kan inte föreställa mig att behöva konfrontera folk som säger saker om ett barn, säger Hailey Bieber till Sunday Times.

Men trots det säger Hailey Bieber att hon hoppas att hon och Justin Beiber får barn inom fem år.

Hon fortsätter:

– Vi kan bara göra det bästa vi kan för att uppfostra dem. Så länge de känner sig älskade och trygga.

Hailey Bieber.

ANNONS