Här åker Justin Bieber båt i Stockholms skärgård

Dansade och lyssnade på musik på bryggan

Uppdaterad 2017-06-11 | Publicerad 2017-06-10

Justin Bieber tar till vara på de svenska naturupplevelserna.

Först cyklade han runt i skogarna i Boden. Och under lördagen kryssade han runt i Stockholms skärgård i sällskap av ett par tjejer.

– Han verkar vara på riktigt gott humör, säger Aftonbladets fotograf P-O Sännås.

Popstjärnan Justin Bieber landade i Stockholm under fredagskvällen.

Då tillbringade han ett par timmar ute i Stockholms nattliv – och under lördagseftermiddagen ägnade han sig åt poolhäng vid huset han hyr i Stockholms skärgård och en båttur.

– Justin Bieber kommer ut, barbröstad och bara klädd i ett par shorts, och går och sätter sig i en solstol bredvid en swimmingpool som finns framför huset. Han sträcker ut armarna, pratar med en kompis som sitter bredvid, lyssnar på musik och börjar sedan dansa, säger Aftonbladets fotograf P-O Sännås.

Enligt Sännås börjar han dansa en slags dans som ”passar väl in på housefestivaler”, möjligen en uppladdning inför stjärnans spelning på Summerburst på lördagskvällen.

Festade på lyxbåt

Plötsligt dyker en stor båt upp av det lyxigare slaget upp framför sjötomten och lägger till en bit bort. Justin Bieber kliver in i en svart limousin och får skjuts de hundra metrarna bort till lyxyachten. Han går ombord – och strax före klockan 18.00 får han även sällskap av ett gäng tjejer, som anlänt i en svart minibuss.

En man går på båten med en trave varma filtar i famnen och så styr skutan ut mot Stockholms skärgård.

– Den var försvunnen nästan två timmar och så kommer den plötsligt sakta puttrande tillbaka. Det står ett par tjejer med varsin ölburk och Justin står på aktern, säger P-O Sännås.

Justin Bieber kryssar runt bland småöarna en stund och låter sen båten styras in mot stan med riktning mot Kaknästornet.

– De skrattade och fnittrade på båten. De spelade musik och verkade ha en härlig stämning. Justin Bieber verkade vara på riktigt gott humör, säger P-O Sännås.

ANNONS