Sigrid Bernsons ord om sin medverkan i ”Let’s dance”

”Bestämt mig för att dra ner på tempot”

Uppdaterad 2020-03-16 | Publicerad 2020-03-05

Sigrid Bernson kommer inte medverka i årets ”Let’s dance”.

Nu förklarar hon varför.

”Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån”, skriver hon på sin Instagram.

Om bara ett par veckor drar årets ”Let’s dance” igång. Deltagare som Jan Björklund, 57, Alice Stenlöf, 23 och Anders Svensson, 43, kommer att delta. En som däremot inte kommer synas i rutan är den rutinerade dansaren Sigrid Bernson, 31.

I ett inlägg på Instagram förklarar hon varför.

”Många hör av sig och frågar varför jag inte ska delta i Let’s Dance i år. Svaret är att jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu. Det gäller både jobb och sociala medier”, skriver hon.

Sigrid Bernson är inte med i årets ”Let’s dance”.

”Just nu kommer jag vara lite frånvarande”

Hon skriver att det är viktigt att lyssna på när kroppen säger ifrån.

”Let’s Dance är ett fantastiskt jobb med underbara kollegor men som ni säkert förstår också oerhört krävande både fysiskt och mentalt, nästan alla veckans dagar, och det kändes tyvärr inte aktuellt för mig i år”, skriver hon.

Som Aftonbladet tidigare i veckan kunde rapportera har Sigrid och pojkvännen Robin Bengtsson, 29, köpt hus i Vallentuna utanför Stockholm. Paret kommer lägga ner tid på att komma i ordning där också.

”Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu. Vi stormtrivs redan. Kommer dela med mig av lite bilder sen när vi får ordning och reda. Just nu kommer jag vara lite frånvarande här på Instagram, hoppas ni har förståelse. Men jag tittar in då och då. Kom ihåg att du är värdefull”, avslutar hon.

Aftonbladet Nöje har sökt Sigrid Bernson.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i ”Let’s dance” 2019.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln