Hon söker sonens pappa på Youtube

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-09-11

Danska Karen, 27, vet inte vem som är pappa till hennes son August.

Nu har hon lagt ut en efterlysning på Youtube.

– Snälla! Om du ser detta, kontakta mig, säger hon.

I klippet sitter Karen i en soffa med den snart ettårige sonen August och en nappflaska i famnen. Hon tittar rakt in i kameran och säger:

"Jag gör den här videon för att jag försöker hitta August far. Så om du är där ute och ser detta. Det här är för dig".

Träffades på en bar

Karen berättar att hon träffade pappan för ett och ett halvt år sedan på en bar i Köpenhamn. Han var i Danmark på semester och hon var egentligen på väg hem. Men i stället gick de ner till vattnet och tog en drink.

"Det är väldigt pinsamt. Jag kommer inte ihåg var du kom ifrån och inte ens ditt namn, men du var väldigt trevlig. Vi gick hem till mig och dagen efter var du borta," förklarar hon på engelska i klippet.

Vill inte skuldbelägga

Nio månader senare ska hon ha fött sonen August och sedan dess förgäves sökt pappan. Nu testar hon Youtube som en sista utväg.

"Jag vill inte anklaga dig, jag är inte galen eller besatt av dig. Jag vill bara att du ska veta att August finns och känner att jag är skyldig både dig och honom det."

Massa reaktioner

Klippet lades upp under torsdagen och har redan fler än 400 000 visningar och nästan 3000 kommentarer. En del önskar henne lycka till medan andra är kritiska till klippet och tror att det är fejk. Den som tror sig vara pojkens pappa uppmanas i alla fall mejla Karen.

"Jag vet att August är din, för jag har inte varit med någon annan sen den natten. Om du är där ute och ser det här, snälla kontakta mig," avslutas klippet.

Aftonbladet.se