Här städas Nancy bort

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2004-07-22

SUNNE

"Svennis" flydde hem till Sverige.

Nu slänger han ut italienskans möbler ur parets kärleksnäste i Värmland.

- Alla möbler ska bytas ut. Det ska bli helt annan stil, säger en källa.

I går satt tre personer och åt utanför Sven-Göran Erikssons herrgård Björkefors utanför värmländska Sunne. Enligt uppgifter till Aftonbladet är det dit Svennis har flytt efter separationen från Nancy Dell"Olio, 45.

Tålamodet slut

Herrgården var parets kärleksnäste. Där sågs de bete sig som nyförälskade förra sommaren. Då verkade Svennis otrohetsaffär med Ulrika Jonsson vara helt glömd och han och Nancy uppgavs vara lyckligare än någonsin.

Men ett år senare har lyckan och Nancys tålamod tagit slut, enligt de brittiska tidningarna. Efter ett samtal i tisdags om de senaste otrohetsanklagelserna lämnade italienskan Svennis. Trots att han nekade till att ha haft det ihop med före detta modellen Faria Alam valde Nancy att dumpa honom, enligt brittiska The Sun.

Landade i tisdags

Då flydde Svennis hem till Sverige. Han sågs lämna sitt hem i London i förrgår, med endast lätt bagage.

- Han landade i tisdags, sent på kvällen. Tanken är att han ska ha semester i två veckor här, med sina föräldrar och på sin gård, säger Tord Grip, hans assisterande tränare, som också är på semester i Sverige.

Enligt honom kom Svennis ensam.

Han passade på att omedelbart rensa huset på alla spår efter Nancy. I går eftermiddag parkerade en stort skåpbil utanför parets stora vita hus i Värmland. In i bilen lastades de eleganta möblerna från matrummet och kördes iväg. Några udda fåtöljer i olika färger bars in i stället.

- All inredning i hela huset ska bytas, rum för rum. Arbetet fortsätter i morgon (läs i dag). Det ska bli helt annan stil på inredningen, säger en källa.

När Aftonbladet sökte Sven-Göran Eriksson, 56, för en kommentar, meddelade han via sin bror att han inte ger några intervjuer under sin semester.

Mira Micic