Läsarna: här har vi sex utomhus

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2007-07-09

Historier om sommar-sex i Göteborg

Stranden, klippor och höjder verkar vara extra lockande för utomhus-sex.

Höga höjder, nära havet och med viss risk att bli upptäckt. Så kan man sammanfatta hur läsarna vill ha utomhus-sex i Göteborg.

Här är Göteborgarnas egna historier om sommar-sex.

”Vi har haft sex på ett antal ställen i Göteborg med omnejd men en klart minnesvärd kväll var när vi tog bilen till Mölndals Kråka för att ta en liten promenad upp till berget med utsiktspunkten där bredvid.

När vi äntligen kommit högst upp njöt vi av utsikten över hela staden. Vi såg allt men ingen såg oss...

Vi lade ut vår medhavda filt och lade oss ned i solskenet. Vi började smekas och fick av oss plagg efter plagg. Till slut var vi i stort sett nakna och börja smeka varandra och så småningom satte sig Ada på mig och red mig inför hela Mölndal o Göteborg. Vi var mitt i akten när vi hörde det knaka i skogen och helt plötsligt kom två äldre damer gående mot oss. Vi svepte filten över oss men satt fortfarande i ridande ställning - inkopplade så att säga - men helt stilla och med ansiktena begravda i varandra. Damerna undrade nog vad vi gjorde men gled sakta förbi oss och så snart de försvunnit drog vi av oss filten.”

/Kal

”Det var full insyn”

”Jag bjöd min tjej på nationalsdagsgrillning vid Kungälvs fästning. Vi hittade en klippa där det var en gångväg några meter nedanför.

Lite pömsiga efter maten och värmen så lade vi oss på en filt för att sola.

Ganska snart känner jag en hand mot benet som sakta stryker mig upp...och sedan nedåt.

Vi hade en jätteskön stund som avslutades med att vi kom samtidigt, i missionären som trots det dåliga ryktet är en kanonposition då man kan alternera ganska mycket.

Efteråt lade vi oss i sked på sidan... Det var då vi märkte att det var full insyn och det var gott om folk som cirkulerade där och vi kan bara ana hur många som såg oss.”

/Anders

”Lite försiktiga – till en början”

Ärligt talat så är det så enkelt att med solen och värmen så kommer det sexuella oxå - i alla fall för mig.

Hursom: en tidig sommarmorgon eller i den sista soliga timman - det då det är som skönast.

Där på den släta varma klippan med stillheten runt om - att då få njuta i det fria, se hennes kropp i solens strålar...

Minns den där morgonen på Smittska - vi solade där bredvid varandra som vi gjort så många gånger förr. Denna morgonen var vi båda tidiga. Vi klädde av oss och lät våra ögon njuta av varandras kroppar. På oss båda kunde man se lusten växa fram så när vi väl la oss ner så och då båtarna gick stax utanför vårt ställer så vi blev lite försiktiga - till en början.

Innan vi blev klara så kom ett annat par fram över klippkanten, trots den tidiga timman - de stanande till, tittade, log, backade tillbaka och gick en omväg för att sedan komma fram nedanför oss. Dom valde att titta försiktigt och vi kom i vår gemensamma njutning snabbt.

Mina platser har varit naturreservatet i Särö, Smittska, Slottsskogen, Näset, Vettlefjället, Svarte mossen med flera. Skärgården är full av släta klippor och med båt så har vi alla chanser.

Jag hoppas att det får hända igen denna sommar men med det regnandet som nu är nalkas så känns det avlägset att få njuta på en varm klippa.

Mvh Abrahamsson

”Pyttelite bakom Poseidon”

Jag hade nyligen blivit ihop med min flickvän (det var ett tag sen nu) och vi var överdrivet kära, nästan så man kan tänka sig att andra spyr på en.

Så var det en tjej som va ca 2 år äldre än oss som ville att vi skulle gå upp till avenyn och titta in bilarna som brukar vara där på kvällarna. Och så gick vi dit i alla fall och hade med oss öl och vin ut, det var mycket riktigt ganska flådiga bilar som stod på en radda där.

Sen, helt plötsligt, så impulsiv, ung och nykära som vi var, så föreslog min flickvän att vi skulle knulla. Mycket riktigt gick vi upp PYTTE lite förbi Poseidon, och stod där bakom en stor buske eller ett litet träd där det var chans att bli upptäckt fast ändå relativt liten, DET va bra sex, när man va helt nervös, mitt inne i staden och hade chansen att bli upptäckt. Mycket spännande och bra ställe.

/dunder87

Straffbart

Läs också