Helgens neoklubbar

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-02

Premiärer i dagarna fem. Kamma luggen, ta på finkläderna och gå på en helt ny klubb.

Det är premiärhelg i storstaden. Sex nya klubbar slår upp portarna under fem dagar. Här är de nya rätterna på din helgmeny:

Klubb Closer

Torsdag 3 april, Sugar Bar, 20-01, 18 år, 40 kr

På den närmre klubben får du njuta av lite elektroniskt, lite indie och några synth-toner. Klubb Closer Crew och Rock-Ola står för skivorna, på scen står Everyday Sensations och Small Feral Token.

» Läs mer och tyck till om Klubb Closer

Sweat

Torsdag 3 april, Helens Krog & Bar, 21-03, 18 år, 50 kr

Inspirationen kommer från undergroundklubbar i New York och London. Allt fokus ligger på musiken och responsen från publiken när Pure P & Willrock med MC Leafnuts levererar svettig, funkig och rå musik.

» Läs mer och tyck till om Sweat

Oh! Dear Club

Fredag 4 april, Blue Moon Bar, 22-03, 27 år

Blue Moon Bars nya fredagssatsning går under namnet Oh! Dear Club. Det utlovas en noga utvald vintage-mix att dansa till. Dessutom uppmanas du att klä dig så glamouröst och fantasifullt du orkar.

» Läs mer och tyck till om Oh! Dear Club

Fågel fisk eller mittemellan

Fredag 4 april, Bistro Street, 21-01, 18 år, fri entré

Eric Palmqwist har sina slevar i många grytor. Han är musiker, producent och såklart klubbarrangör. På nya klubben Fågel fisk eller mittemellan bjuder han in en vän och spelar både högt och lågt och varmt och kallt.

» Läs mer och tyck till om Fågel fisk eller mittemellan

Anti:Static

Lördag 5 april, Callisti, 22-02.30, 20 år, 80 kr (gratis före 23)

Gillar du keyboards och industriella syntljud? Då kommer du säkert trivas på Anti:Static, en ny klubb för synt, electro, EBM och industri. På premiärkvällen får dj-båset besök av ingen mindre än Conan från Tech Noir.

» Läs mer och tyck till om Anti:Static

Bubblare:

Another Sunny Day

Måndag 7 april, Sugar Bar, 20-01, 18 år, 40 kr

Cath har tidigare ordnat klubb med svenskt tema i England, nu är hon här och det är dags för en svensk klubb med brittiska förtoner. På premiärkvällen spelar Christian från Labrador skivor och Komon står på scen.

» Läs mer och tyck till om Another Sunny Day

Hanna Eriksson

Allt om Stockholm

ANNONS