Alla passagerare kräktes på planet – under flygturen

Uppdaterad 2018-03-07 | Publicerad 2018-03-06

Enligt piloten spydde samtliga passagerare.  Genrebild

En flygning i förra veckan mellan två städer i USA blev för mycket för passagerarna, enligt pilotens utsago, skriver CNN.

En flygning i fredags morse var lite mer jobbig än vanligt för passagerarna. Flyget var på väg från Charlottesville, i Virginia i USA, till Dulles i samma delstat.

Efter att planet tagit sig igenom en extra turbulent passage skickade piloten en rapport till vädercentret Aviation Weather Center, skriver CNN.

De i sin tur, som drivs av organisationen National Weather Service, la ut pilotens meddelande på Twitter. Enligt pilotens utsago ska ”i princip alla passagerare på planet har spytt”.

Senare på fredagen gick United Airline, som hade hand om flygningen, ut med en lite mindre drastisk redogörelse om vad som hänt.

”Air Wisconsin flight 3833 som fungerar som United express från Charlottesville till Washington Dulles International stötte på turbulens på grund av höga vindar. Några kunder ombord blev dåliga när flygplanet förberedde sig för landning. Flygplanet landade säkert och vid sin gate. Inga kunder behövde läkarvård på grund av turbulensen”, skriver flygbolaget i ett uttalande.

Det berörda planet ska rymma upp till 50 passagerare och en besättning på tre personer. Hur många som var med på flygningen är oklart, skriver CNN.

På Twitter har även vissa passagerare delat med sig av upplevelsen. En skriver att denna kände sig bra – till personen intill började spy.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln