Sportbladet sänder SM-finalerna i volleyboll

Se matcherna med Plus

Uppdaterad 2022-04-23 | Publicerad 2022-04-21

Sportbladet fortsätter att visa livesport i toppklass.

Med start i helgen kan du se SM-finalerna i volleyboll både på herr- och damsidan exklusivt med Plus.

SM-slutspelet i volleyboll är framme i finalspel och nu kan du se den rafflande upplösningen på Sportbladet, där matcherna sänds i Plus.

– Det känns roligt att för första gången kunna visa volleyboll på Sportbladet. Vi hoppas på rafflande matcher och att sporten även kan nå den breda publiken som besöker Sportbladet varje dag, säger Sportbladets utvecklingschef Magnus Herbertsson.

Sändningarna drar i gång på lördag 15.00.

– Det blir spännande att sända SM-finalerna med Sportbladet. Volleyboll är en växande sport som slår rekord på löpande band just nu. Nu får den större publiken chansen att se våra bästa lag göra upp om de båda om SM-gulden, säger Ulric Svensson, kommunikationschef på Svenska Volleybollförbundet.

Hylte/Halmstads Marcus Nilsson jublar efter SM-guldet 2021.

Se både herrarnas och damernas finalmatcher

På herrsidan ställs Hylte Halmstad mot Falkenberg och inför den tredje finalmatchen är ställningen 1-1 i matchserien som spelas i bäst av fem. Du kan se både finalmatch tre och fyra på Sportbladet, där match tre spelas nu på lördag 23 april med start 15.00.

Hylte Halmstad är framme i final även på damsidan där de ställs mot Örebro. Efter den första matchen i finalserien leder Hylte Halmstad med 1-0 och om man vinner under torsdagskvällen kan man avgöra serien hemma på söndag, där matchen inleds klockan 14.00. Om det skulle bli fler matcher i finalserien ser du även dessa på Sportbladet.

Du ser samtliga matcher med Plus!

Följ ämnen i artikeln