Se superlistan där svenskarna totaldominerar

Publicerad 2015-10-15

Christian Jeppsson

Svensksuccén i pokervärlden bara fortsätter.

I den senaste uppdateringen av världsrankingen från ansedda PocketFives återfinns tre svenskar på topp elva.

För tredje veckan i rad toppar Christian Jepsson världsrankingen, ”C Darwin2” ligger fyra och Andreas Berggren på plats elva.

Det var i slutet av september som göteborgaren Christian ”eisenhower1” Jeppsson tog sig upp i topp på världsrankingen av världens bäste turneringsspelare på nätet.

Det var första gången som Jeppsson rankats som världens bäste pokerspelare på nätet – och den femte svensken totalt genom tiderna.

När den senaste uppdateringen av världsrankingen från PocketFives kom toppar Christian Jeppsson listan för tredje veckan i rad.

Han får nu också sällskap av två andra svenskar. Det rapporterar poker.se.

Beskrivs som turneringsproffs

De andra svenska pokerspelarna som tar sig in på topplistan på världsrankingen är ”C Darwin2” som tar en fjärdeplats, och Andreas Berggren som återfinns på plats elva. ”C Darwin2” är stockholmaren som beskrivs som ett riktigt turneringsproffs på nätet. Han har, förutom en SM-titel, flera storsegrar i bagaget och han har spelat in lite drygt 26 miljoner kronor under sin karriär. Andreas Berggren är spelaren som går under nicknamen ”mrAndreeew” och ”r4ndomr4gs” och han har spelat in lite drygt 37 miljoner kronor under sin karriär.

Se nedan för senaste uppdateringen av världsrankingen

Följ ämnen i artikeln