NFL-stjärna greps efter bisarr smitningsolycka

Publicerad 2023-08-19

NFL-stjärnan Robert Quinn utsågs under 2022 till den 48:e bäste spelaren i NFL.

Nu står 33-åringen åtalad för smitningsolycka och misshandel.

Enligt TMZ Sports ska han ha kört in i fyra bilar och slagit en kvinna i ansiktet innan han försvann från platsen.

Robert Quinn har tolv säsonger i NFL och var under 2022 en av ligans bästa defensiva spelare.

Nu har stjärnan hamnat i blåsväder.

Under natten till fredag greps 33-åringen av polis i South Carolina i USA och står nu åtalad för smitningsolycka och misshandel.

Ville köpa nya bilar

TMZ Sports skriver att polisen först blev tillkallad till platsen under tisdagen. Väl där hittade man Quinns pickup-bil med rejäla skador.

Vid platsen syntes också fyra bilar som hade blivit påkörda, och även en grind till ett slutet bostadsområde som var mosad. Polisen skriver också i dokument som sajten har tagit del av att en tom whiskeyflaska hittades i bilen.

Enligt ett vittne ska Quinn stannat för att prata med alla bilägare vars bil han kört på och ta med de till en bilhandlare för att kompensera dem. Men när de inte lyssnade blev han aggressiv.

– Han sa hela tiden: ”Det är ingen fara, jag köper nya bilar till er. Häng med till bilhandlaren”. Men jag bad honom att försvinna från min tomt och då slog han till mig inte bara en gång, utan två gånger.

Letade i tre dagar

Men huvudpersonen själv var försvunnen.

Därefter inleddes en sökning efter 33-åringen som pågick i tre dagar innan man till slut kunde hitta och gripa honom under natten till fredag.

Quinn placerades i ett häktet under fredagen och väntar på sitt straff.

Robert Quinn.

Följ ämnen i artikeln