Bo Jacksons mardröm – har haft hicka i ett år

NFL- och MLB-legendaren har provat allt

Uppdaterad 2023-05-11 | Publicerad 2023-05-10

Bo Jackson, tidigare proffs i både MLB och NFL, har problem.

Han har haft hicka i ett år.

– Jag har provat allt – blivit skrämd, hängt upp och ner, druckit vatten och luktat på ett piggsvins rumpa – ingenting fungerar, säger han.

Bo Jackson är en legendar i amerikansk idrott. Under 1980-talet och i början av 90-talet var han framstående i både baseboll och amerikansk fotboll.

Han var en stor stjärna i båda sporterna på collegenivå och när han väl blev proffs kombinerade han spel i både MLB och NFL under flera år.

Bo Jackson var en stor stjärna i NFL.

Men det senaste året har varit tufft för Jackson.

Problem sedan juli

I radioprogrammet ”McElroy and Cubelic in the Morning” på kanalen WJOX-FM berättar han varför han var frånvarande från en ceremoni i Auburn där en staty av Frank Thomas, som var lagkamrat med Jackson, avtecknades.

Anledningen? Han har haft hicka i snart ett år.

Bo Jackson representerade flera klubbar i MLB under sin karriär.

– Jag har haft hicka sedan juli förra året. Jag tror att jag kommer att göra ett medicinskt ingrepp nästan vecka för att försöka åtgärda det. Jag har varit upptagen med att sitta hos läkarna där de petar på mig, lyser i min hals och undersöker mig på alla sätt de kan för att ta reda på varför jag har den här hickan. Det är enda anledningen till att jag inte var på plats, säger han i radioprogrammet enligt flera amerikanska medier.

Luktat på piggsvinsrumpa

Jackson får frågan om läkarna har klurat ut varför han har problem med hickan och svarar:

– Nej, för fan och fortsätter:

– Jag har provat allt – blivit skrämd, hängt upp och ner, druckit vatten och luktat på ett piggsvins rumpa – ingenting fungerar, säger han.

Följ ämnen i artikeln