24-åringen försvaras för sin relation med Bill Belichick

Uppdaterad 2024-06-24 | Publicerad 2024-06-23

Bill Belichick, 72, och tidigare cheerleadern Jordon Hudson, 24 är ett par.

Hudson har anklagats vara ute efter stjärntränarens pengar – nu försvarar hennes 64-årige ex henne.

– Hon är vis för sin ålder, mycket mer än någon i 20-årsåldern jag någonsin träffat i mitt liv, säger Joshua Zuckerman.

Den ikoniske New England Patriots-coacen Bill Belichick, 72, lämnade klubben tidigare i år. Sedan dess har det mesta handlat om hans kärleksliv – och relationen med den 48 år yngre Jordon Hudson.

De senaste veckorna har de setts tillsammans flera gånger på bild och detaljerna om hur de träffades för första gången på ett flygplan har blivit virala.

Relationen har kritiserats och Hudson har anklagats för att vara ”gold digger”. Det har fått hennes ex, Joshua Zuckerman att reagera.

– Det är tråkigt att hon hamnat i den här stormen. Berättelserna om hennes karaktär är inte rättvisa mot henne, säger 64-åringen i ett uttalande till TMZ.

Zuckerman har fått mängder av samtal från amerikansk media om deras tidigare relation. Han berättar att de två fann varandra genom gemensamma intressen för natur, psykologi och filosofi.

Bill Belichick.

Har sex NFL-titlar

Under en tid hade de ett av-och-på-förhållande, men relationen avslutades kort innan Hudson blev seriös med Belichick.

– Jag har varit involverad med Jordon både platoniskt och romantiskt och jag betraktar henne som en god vän, säger Zuckerman.

Bill Belichick har vunnit sex NFL-titlar som tränare och anses vara en av historiens främsta coacher. Han har inte haft något tränaruppdrag sedan han lämnade Patriots efter årets säsong.

Följ ämnen i artikeln