IFK Göteborg nöjt med tre poäng

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-28

Ragnar Sigurdsson ende målskytt mot Giffarna

Ragnar Sigurdsson tackar publiken.

Göteborg började stelt och fick inte till det i första halvlek men till slut stod de kvar som segrare med 1-0 mot Sundsvall.

Sundsvall tvingades till ett sent målvaktsbyte precis innan matchstart mot Göteborg. Ut med rutinerade Fredrik Sundfors och in med Andreas Lindberg. Han gjorde på inget sätt bort sig i matchen även om han inte fick så mycket att jobba med i den första halvleken. Värre blev det i den andra.

Sundsvall höll Göteborg stången länge men när den store anfallaren Hannes Sigurdsson fick lämna banan med skada passade Göteborg på att ta ledningen genom hans namne. På en hörna precis innan Sundsvall hann genomföra ett byte slog isländske backen Ragnar Sigurdsson till för andra gången den här säsongen.

Sköna tre poäng

Sundsvalls målvakt var helt chanslös på avslutet som var en kanon från tre-fyra meter som studsade in via ribban. Göteborgs tränare Stefan Rehn var nöjd med poängen.

– Viktigt med tre poäng i ryggen efter förlusten senast. Vi spelade inte bra i första men det viktiga var de tre poängen, sa han till PPV efter matchen.

Han tyckte även att laget agerade pressat efter den senaste förlusten.