Uppgifter: Tom Brady dejtar ny supermodell

Publicerad 2023-07-25

I fjol gick Tom Brady, 45, och Gisele Bündchen, 43, isär efter 13 år som gifta.

Nu ryktas NFL-legendaren dejta igen – och än en gång rör det sig om en supermodell.

Enligt TMZ är ryskan Irina Shayk, 37, stjärnans nya flickvän.

Sedan Brady skiljdes från exfrun i oktober förra året har han omgärdats av romansrykten.

Nyligen florerade rykten om att han och Kim Kardashian möjligen var mer än bara ”vänner”, sedan de setts tillsammans på affärsmannen Michael Rubins påkostade nationaldagsfirande den 4 juli i år. Det visade sig dock inte stämma.

Nu har istället ett annat namn seglat upp som den nyligen pensionerade NFL-stjärnans nya flickvän: Den ryska toppmodellen Irina Shayk.

Irina Shayk på röda mattan i Cannes, tidigare i år.

Träffades på miljardärens lyxbröllop

Enligt TMZ har hon och Brady dejtat sedan i maj.

Den amerikanska tabloiden skriver att paret träffades på miljardären Joe Nahmads och modellen Madison Headricks påkostade bröllop på Sardinien. Enligt Daily Mail ska bröllopsnotan ha landat på dryga 135 miljoner kronor.

Källor till TMZ uppger att ”flertalet modeller raggade på Tom under festligheterna, varav Irina var en av dem.”

Sedan dess ska Shayk och Brady ha dejtat. Enligt uppgifter ska de ha spenderat hela den gångna helgen ihop i hans hem i Los Angeles.

Enligt TMZ ska Gisele Bündchen inte ha blivit glad när hon fick höra nyheten om exmakens nya flickvän. Men de uppgifterna har senare dementerats av en ”nära källa” till nyhetssajten.

Dejtat fler kändisar

– Varför skulle hon inte vara glad för Tom? Hon har skiljt sig från honom. För hennes frihet är det bra att han har gått vidare, säger källan.

Brady är inte den enda celebriteten som Irina Shayk har dejtat.

Mellan 2010 och 2015 var den 37-åriga ryskan i ett förhållande med fotbollsproffset Cristiano Ronaldo. I samband med uppbrottet tappade Shayk runt elva miljoner av sina följare på Instagram – inom loppet av 24 timmar, rapporterar Page Six.

Senare blev hon tillsammans med skådespelaren Bradley Cooper, som hon också har en dotter med. Paret gick skilda vägar 2019 – efter fyra år ihop.

Tom Brady.