35-åring (!) kan bli deras nye ”Henke”

Uppdaterad 2015-10-27 | Publicerad 2015-10-24

Sensationella uppgifterna – agenten bekräftar

Barcelona drömmer om en ny Henrik Larsson.

Nu pekas en minst sagt oväntat spelare som ”Blaugranas” nästa nyförvärv.

Ricardo Oliveira, 35.

Barcelona har sedan en tid tillbaka jobbat med ”Operación Nuevo Larsson” – ”Operation Ny Larsson”. Uppgifterna har florerat under en längre tid och prydde nyligen Sports förstasida.

Med ”en ny Henrik Larsson” menas att klubben letar efter en spelare som ”redan är veteran, rutinerad på den internationella scenen och som kan leverera direkt efter att han anländer till Barcelona”. Vidare ska anfallaren ”vara mångsidig och kunna spela var som helst i anfallstrion samtidigt som han kan göra mål på det mesta, men inte vara vara alldeles för dyr”.

35-åring aktuell

Nu kan man ha hittat honom – i brasilianska Santos.

Barcelona-baserade tidningen Mundo Deportivo basunerar i dag ut att Santos 35-årige målmaskin Ricardo Oliveira – tidigare i Valencia, Betis, Zaragoza och Milan – är aktuell för en flytt till den regerande Champions League-mästaren.

”Kan se honom i Barça”

Ronaldinhos bror och agent Roberto de Assis Moreira – som även rådgiver Ricardo Oliveira – bekräftar att han ”kan se Oliveira i Barcelona” och tidningen uppger att klubben är intresserad.

35-åringen har dunkat in 12 mål på lika många matcher den här säsongen och har varit den klarast lysande stjärnan i São Paulo-klubben, som ligger på fjärde plats i ligan.

Twitter / Account
Suspended