Snabba sneakers

Uppdaterad 2015-03-17 | Publicerad 2015-03-12

Vi kan inte hjälpa att vi längtar efter bar asfalt och spring i benen.

Wellness drömmer om dessa sköna pjucks i vår.

På andra plats

Börja nästan sväva i dina gyllene eller silvriga skor. Guld och silver är nämligen en av de stora skotrenderna denna säsong. 599 kronor, Vagabond, Putfeetfirst.com/se/nilsonshoes.

Ett hav av rosor

Låt dina spiror stå i blom och matcha omgivningen med blommönstrat. Den inbyggda platån gör att du kommer upp en bit. 399 kronor, Ellos shoes, Ellos.se.

Fullpott

Det sägs ju att grönt är skönt och det stämmer verkligen in på de här skorna. Färgen är skön för ögat och modellen tackar inte fossingarna nej till. 1 395 kronor, Nike.com.

Materialet alla pratar om

De här skorna har allt du kan önska dig – ton i ton och mixen av olika material. Mocka är även nummer ett på kjolar och jackor nu! 745 kronor, Riverisland.com.

Hård som sten

Det här paret gör att du smälter in och blir ett med naturen. En diskret vardagssko som passar till det mesta. 299 kronor, Putfeetfirst.com/se/sko­punkten.

Från topp till tå

Nu byter vi helsvart mot helvitt. Matcha dina enfärgade älsklingar med en helvit väska för extra effekt. 899 kronor, Adidas, Sneakersnstuff.com.

Bli en modetiger

Djurmönstrat vägrar släppa taget om våra fötter. Så snöra på dig dessa randiga snygg­ingar och du är helt rätt ute! 299 kronor, Wera, Åhléns.se.

Sätt färg på tillvaron

Varje vår betyder pasteller i massor och i år är inget undan­tag. Tänk ljusrosa, gult och mint. 349 kronor, Putfeetfirst.com/se/dinsko.

Följ ämnen i artikeln