Nöje

Gry Forsell hånade Camilla Läckbergs kärlek

Av: 

Jenny Ågren

Matias Rankinen

NÖJE

Gry Forssell berättar om det falska brevet från författarens pojkvän

Åldershånet blev för mycket. Nu rasar Camilla Läckberg mot Gry Forsells podcast-skämt.

”Det här kändes inte alls okej”, skriver hon i ett sms som Gry Forsell läser upp i ”Hemma hos Gry”.

Gry Forsell åldershånade Camilla Läckbergs kärlek Simon Sköld i sin podcast. Det fick deckarförfattaren att rasa – och skicka ett milslångt sms till Gry Forsell.

”Du vet att jag genom åren alltid tagit det mesta med jämnmod, men det är när det gäller mig. Tar däremot illa upp när en annan människa drabbas av att han råkar bli kär i mig, så det här kändes inte alls okej” skriver hon i smset som Gry Forsell läser upp i podcasten ”Hemma hos Gry”.

Påhittat brev

Hon uppger att smset är helt autentiskt – till skillnad från det påhittade brev Simon Sköld uppgavs ha skickat i förra veckans avsnitt. Det var fullt av felstavningar och handlade om att Simon Sköld inte vet hur han skulle bete sig nu när han är tillsammans med en ”officiell kvinna” och ”går på vimmel”. I Läckbergs sms påpekar hon att hon själv har valt ett offentligt liv.

”Men tar sjukt illa upp att Simon ska förlöjligas och målas upp på ett sätt som inte stämmer. Han är raka motsatsen till den bild som ni målade upp i podden”, står det i smset enligt Gry Forsell.

Gry hyllar Läckberg

När Nöjesbladet når Gry Forsell hyllar hon Camilla Läckberg.

– Jag älskar ju människor som har rak kommunikation, att hon hör av sig direkt, det är svincoolt av henne, säger hon. Hon påpekar också att de har pratat och inte har något otalt.

– Hon tyckte bara inte att vårt skämt var roligt, säger hon. Redan i dag kommer Gry Forsell att möta Camilla Läckberg och Simon Sköld öga mot öga.

– De kommer ju gästa henne i dag, så där kommer de ge sin syn på det hela, säger Camilla Läckbergs presskontakt Christina Saliba till Nöjesbladet.

ANNONS

Nu upp till 25% rabatt på träningskläder & skor hos Ellos. Inspireras av de senaste trenderna.

Extern länk från Ellos.se

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje