Nöje

Brooke Shields till ny attack mot Tom Cruise

NÖJE

Hånar Cruise för hans 16 år yngre flickvän

Bråket mellan Brooke Shields och Tom Cruise har trappats upp.

Bråket mellan Brooke Shields och Tom Cruise har trappats upp.

Foto: AP

Bråket mellan filmstjärnorna Brooke Shields och Tom Cruise rullar vidare. Nu gör Shields ytterligare ett motangrepp och hånar Cruise för ålderskillnaden mellan honom och den 16 år yngre flickvännen Katie Holmes.

– Om Tom vill komma och hälsa på i Chicago så har jag gett honom två biljetter till min musikalshow - en vuxen och en barnbiljett, ska Shields ha sagt, enligt tidningen The Sun.

Tom startade bråket

Hela konflikten började med att Cruise, i en intervju i tv-programmet ”Access Hollywood”, gick till oväntad attack mot Shields, som tidigare tagit antidepressiv medicin mot sin förlossningsdepression. Han ansåg att ”de där drogerna är farliga” och att hon borde hålla sig till vitaminer. Brooke ska enligt uppgifter från New York Post ha blivit mycket upprörd och bett Cruise att hålla sig till att rädda världen från utomjordingar istället för att berätta vilken behandling som passar bäst för kvinnor.

Sedan dess har stämningen mellan de två tidigare vännerna varit minst sagt ansträngd.

Mission Impossible III i fara

Tom Cruise har den senaste tiden fått en hel del kritik för sina vilda utspel om både kärleken till Katie Holmes och till scientologkyrkan. Det är framförallt hans uppträdande hos Oprah Winfrey härom veckan, då han hoppade upp och ner i soffan av kärleksiver, som har oroat filmbolaget Paramount/DreamWorks, som ligger bakom skådespelarens kommande filmer ”Världarnas krig”, och ”Mission Impossible III”. Enligt uppgifter från New York Post är de nu rädda för att Toms agerande stjäl uppmärksamheten från filmerna.

Inspelningen av ”Mission Impossible III” skulle enligt planerna börja den 18 juli i Italien, men bolaget börjar nu få kalla fötter.

– Det blir så mycket uppmärksamhet på ett ämne att filmen kommer i skymundan, sa en talesman för Steven Spielberg, som regisserer "Världarnas krig", till New York Times.

Läs också

Teresa Tingbrand

ANNONS EXTERN LÄNK

Just nu 150 kr rabatt på köp över 1000 kr med värdekod! Hårvård, hudvård och skönhetsprodukter – se utbudet här på Lyko

Lyko

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje