Rennie Mirro har gift sig

Publicerad 2017-06-27

Deras efterlängtade dotter föddes i höstas.

Nu har Rennie Mirro och Ann Svensson lovat varandra evig trohet.

– Det känns fantastiskt att vara gift, säger Rennie till Nöjesbladet.

Musikalstjärnan Rennie Mirro, 45, har fullbordat sin trestegsraket.

Han träffade kärleken på scenen under föreställningen ”Flashdance” i dansaren Ann Svensson, 30. I höstas blev de föräldrar till dottern Lee Sienna Eleonora som föddes i september på Huddinge sjukhus.

– Att få vara pappa igen är det finaste och största som hänt mig sen jag blev det sist med Samson för tretton år sedan. Jag och Ann är överlyckliga, förklarade Rennie för undertecknad i vintras.

Nu har de fullbordat allt genom att gifta sig.

Bröllop i tre dagar

Rennie och Ann bytte ringar på Mallorca med släkt och vänner på plats under ett tredagarsbröllop.

– Vi har hyrt en hus norr om Palma och sen hade vi bröllop i tre dagar över midsommar. Vi hade cocktailmiddag i fredags, vigsel och bröllopsfest i lördags och i söndags bjöd vi på pizza, öl och poolparty, säger Rennie till Nöjesbladet på telefon från Palma.

De valde Palma för att det var första stället han och hustrun Ann åkte till när de hade träffats.

– Det känns fantastiskt att vara gift och att kunna samla släkt och vänner så här. Jag är inte mycket för midsommarfirande, men det här var det bästa någonsin!

Vistelsen i Palma blir någon form av bröllopsresa, men de ska snart åka vidare till Capri där Rennie, Karl Dyall och operasångerskan Jeanette Köhn ska ge en konsert på Capri, närmare bestämt i Villa Michele i Anacapri där svenske läkaren Axel Munthe bodde.

– Då passar vi på att kombinera jobb med nöje, säger Rennie.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln