Hannah Widell och Philip Lindh väntar barn

Berättar om lyckan: ”Bebisen kommer ganska snart”

Uppdaterad 2021-11-02 | Publicerad 2021-08-19

Hannah Widell visar gravidmagen under Nents höstpresentation

Hannah Widell, 46, och Philip Lindh, 31, väntar sitt första gemensamma barn.

Medieprofilen bekräftar bebislyckan för Aftonbladet.

– Det är ett riktigt kärleksbarn, säger hon.

De träffades för två år sedan och nu kan Aftonbladet avslöja att Hannah Widell och Philip Lindh väntar sitt första gemensamma barn. Hannah Widell bekräftar att hon är gravid.

– Bebisen kommer ganska snart. Den kommer komma här nu under hösten. Jag känner att det har varit härligt att hålla det här för mig själv och min familj och vänner och mina nära kollegor. Det har varit anledningen till att jag berättar det här ganska sent helt enkelt, säger hon och skrattar lite.

Hon berättar att barnet varit planerat.

– Ja, så planerat som man kan planera. Jag är en sån som inte är så planerande, men jag tror på att saker blir om man bara skapar lite förutsättningar och lever livet.

Så ni hade pratat om att försöka få barn?

– Ja, jag tycker inte att man kan gå in i en lång relation... alltså man kan aldrig lova nånting, men jag tycker inte att man kan gå in i en lång relation utan att skapa såna förutsättningar om det är det båda vill.

”Fantastiskt på alla sätt”

Hannah Widell och Philip Lindh träffades på krogen sommaren 2019 och i oktober samma år bekräftade de att de var ett par. Ett halvår senare hade både hon och Philip tatuerat in varandras namn på sina kroppar, efter att Hannah förlorat en vadslagning. Förra sommaren förlovade de sig och nu väntar de alltså barn tillsammans.

– Det är ett riktigt kärleksbarn kan man säga eftersom jag och Philip träffades för två år sen och bestämde oss, trots åldersskillnader och allt, att köra på det här. Han har ju inga barn och jag har tre barn så det här är fantastiskt på alla sätt och vis att vi nu får ett gemensamt barn, säger hon.

Hannah Widell och systern Amanda Schulman, 41, gör podcasten ”Fredagspodden” och tillsammans driver de också bolaget Perfect Day Media som nyligen såldes till bland andra Björn Ulvaeus. Hon har också varit programledare för bland annat ”Big Brother” och ”Harem” och ledde den egna pratshowen ”Hannah” på TV3 under tidigt 2000-tal. Philip Lindh arbetar som arkitekt.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln