Martin tog bilder på stranden – gjorde otrolig upptäckt

Uppdaterad 2018-03-27 | Publicerad 2017-10-06

Backpackaren Martin Cervantes fotade när han besökte Bondi Beach i Australien. När han tittade närmare på bilderna såg han en romantisk detalj, skriver Daily Mail.

Backpackaren Martin Cervantes, från Argentina, och hans flickvän Solange Lipcin var nyligen i Sidney några dagar. När de promenerade längs Bondi Beach passade han på att ta några bilder som han sedan visade för sina nära och kära.

Det var då en av hans vänner noterade en detalj på en av bilderna – vid stranden stod en kille som såg ut att fria till sin tjej.

”Det såg ut som det var så men vi var inte säkra så vi tänkte inte vidare på det” skriver Martin i ett inlägg på sin Facebooksida.

Men när Martin kom hem och tittade närmare på sina bilder upptäckte han att tre av dessa faktiskt visade ett frieri.

”Av en ren händelse råkade jag ta tre kort i ögonblicket som killen friade”.

Efterlyste paret

I sitt inlägg efterlyser han paret i hopp om att få dela med sig av bilderna till dem.

Jag vet inte om de är australiensare eller turister men ok, vi kan väl försöka”, skriver och uppmanar folk att dela vidare.

Och till slut nådde inlägget med bilderna paret.

Tack för att du delar dessa Martin. Det är otroligt att du fångade mitt livs bästa dag på kamera!”, skriver kvinnan vid namn Amelia i en kommentar.

Folk hyllar både bilderna och det faktum att Martin ville hitta paret. Han själv tackar alla som delat: ”De är jättenöjda med bilderna”, meddelar han.

För fler liknande historier – följ Goda nyheter på Facebook

Följ ämnen i artikeln